Ce carduri pot accepta cu terminalele dumneavoastra?

Puteti accepta toate cardurile de credit si de debit cu sigla Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Exista o valoare minima si maxima a tranzactiilor?

Nu stabilim o valoare minima pentru plata cu cardul prin terminalele noastre. Valoarea maxima depinde de mai multi factori, printre care: Banca emitenta a cardului dumneavoastra de client poate limita valoarea pe care clientul o poate folosi pentru plata. Din motive de securitate si prevenire a fraudei, este posibil sa stabilim o limita pentru valoarea maxima a tranzactiei pentru terminalele dumneavoastra. Ne vom asigura ca aceste restrictii nu va afecteaza afacerea. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datecspay@danubius.org.

Când si cum îmi veti plati banii din tranzactii?

DatecsPay va transfera platile dumneavoastra, dupa deducerea comisionului de tranzactie, în contul pe care l-ati specificat în contractul dintre noi. Aceasta traducere se va face în: Urmatoarea zi lucratoare pentru tranzactiile cu carduri de debit, credit, carduri preplatite de consum si carti de vizita Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro emise de institutii financiare cu sediul în Romania A doua zi lucratoare pentru tranzactiile cu debit , carduri de credit, carduri preplatite de consum si carti de vizita Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro emise de institutii financiare cu sediul în afara Romaniei.

Ce înseamna clasele pentru consumatori si planurile de preturi?

Clasa de utilizatori este determinata de cifra de afaceri prin terminal pentru luna precedenta, precum si de daca ati achizitionat terminalul sau noi vi l-am pus la dispozitie. De exemplu, daca utilizati un terminal pus la dispozitie si pentru luna mai ati realizat o cifra de afaceri totala de 4.500 lei prin intermediul acestuia, atunci în iunie rata dvs. de tranzactie va fi de 1,2% (clasa consumer Mars). DatecsPay estimeaza ca toti comerciantii sunt diferiti si au nevoi diferite. De aceea am creat un serviciu adaptiv care se adapteaz? la cifra de afaceri a magazinului dumneavoastr?. Cu cat cifra de afaceri pe care o faci prin terminal este mai mare, cu atat ratele de tranzactie pe care le vei primi de la noi sunt mai mici.

Cum se calculeaza clasa de utilizator daca am mai multe terminale?

Pentru 2 sau mai multe terminale, pentru a determina taxa de serviciu pentru luna curenta, cifra de afaceri totala realizata a tuturor terminalelor trebuie împartita la numarul acestora. Taxa pentru luna curenta este determinata în functie de valoarea medie obtinuta a cifrei de afaceri realizate pentru un terminal, conform tabelului cu clasele de utilizatori. De exemplu, daca aveti 3 terminale POS achizitionate si realizati o cifra de afaceri de 10.000 de lei pentru luna mai de la cele trei terminale, atunci în iunie rata dvs. de tranzactie va fi de 1,1% (clasa consumator Mars)

De ce taxa de tranzactie pentru cardurile de companie este de 1,75%?

Taxa de tranzactie pe care o percepem include si toate taxele pe care trebuie sa le platim catre organizatiile de carduri pentru tranzactie. Din pacate, pentru cardurile de afaceri si de companie emise in sau in afara Spatiului Economic European, taxa medie pentru schemele de carduri este de 1,40% din tranzactie. Din acest motiv, trebuie sa va cerem din punct de vedere pur financiar sa aveti o rata mai mare pentru acest tip de tranzactie.

Ce este ceea ce este când este ?

La fel ca în englez? doar ca în român?.