POLITICA DE CONFIDEN╚ÜIALITATE PENTRU APLICATIA mPAY DATECSPAY (DENUMIT─é ÎN CONTINUARE „POLITICA”)

 

Stimate Client,

Te inform─âm c─â Danubius Exim SRL, cu sediul în Strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Bucure╚Öti, având CUI RO 6386718 ╚Öi J40/19406/1994, este operator de date în sensul Regulamentului nr. 679/2016 privind protec┼úia persoanelor fizice în ceea ce prive┼čte prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či privind libera circula┼úie a acestor date ┼či de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) în ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor furnizate de c─âtre tine în timpul utilizarii aplicatie mPAY (denumit în continuare „Aplicatie”).

DANUBIUS prelucreaz─â datele tale cu caracter personal în conformitate cu dispozi╚Ťiile prezentei Politici ╚Öi totodat─â în conformitate cu dispozi╚Ťiile Regulamentului GDPR.

Modul de prelucrare al datelor cu caracter personal

DANUBIUS nu colecteaz─â date prin aplicatia mPAY, nici date personale si nici date despre utilizare. Aplicatia mPAY este o interfata pentru a transmite si prelua comenzi din echipamentele bancare DatecsPay compatibile.

Drepturi de utilizare Geolocatie

mPAY solicita drepturile de a utiliza geolocatia in vederea utilizarii funcitionalitatii Bluetooth pentru a se conecta la echipamente compatibile. Datele nu sunt salvate sau transmise, fiind o doar o functionlitate necesara pentru a utiliza Bluetooth pe echipamentul dumneavoastra.

Utilizare de servicii Third-Party ( librarii)

Aplicatia mPAY are integrat libraria DatecsPay SDK, care ii ofera posibilitatea de lucra cu echipamentele bancare pe care este instalat aplicatia bancara DatecsPay. Datecs Pay ofera servicii de plata cu cardul prin terminale certificate PCI PTS si este certificata de institutiile de plata in acest scope. Datele procesate prin echipamentele DatecsPay nu sunt transmise catre Danubius prin aplicatia mPAY. Acestea se salveaza local in aplicatie si ofera posibilitatea utilizatorului de a transmite chitanta catre clientii sai.

Au loc transferuri de date în state ter╚Ťe?

DANUBIUS nu transfer─â datele cu caracter personal în state din afara Spa┼úiului Economic European (SEE).

Modificari in poltica de confidentialitate

Daca vor fi necesare modificari in politica de confidentilitate aceste se vor actualiza pe actualul site. In cazul in care, vor fi modificari substantiale in politica, precum colectarea datelor de utilizare a aplicatiei mPAY, vi se va solicita revizuirea noi politici in vederea utilizarii aplicatiei mPAY.

 

 

 

Contact

În cazul în care ai orice fel de întreb─âri sau solicit─âri privind politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal de c─âtre DANUBIUS prin Aplicatia mPay, te rug─âm s─â ne transmi╚Ťi un e-mail la urm─âtoarea adres─â:

E-mail: office@danubius.org

Adresa poștală:

Str. Vasile Gherghel nr. 12, Sector 1, Bucuresti